Farsi | English

صفحه اصلي
محصولات
گالري تصاوير
مقالات
تماس با ما

 

روغن مایع کلزا

مروری بر مزایای روغن کلزا (کانولا)

-  غنی از اسیدهای چرب ضروری

-  سر شار از امگا-3

- دارای کمترین اسید های چرب اشباح در میان روغن‌های خوراکی متداول

- مناسب برای افرادی که از رژیم غذایی مخصوص پیروی می‌کنند همچنین افراد مبتلا به دیابت و بیماران قلبی

-  با ارزش تغذیه‌ای بهتر

- ضامن سلامت قلب و ایده‌آل به‌منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی

- مقاوم در طی مراحل پخت و پز و سرخ کردن غذا

 

مزایای کابردی

روغن کلزابه دلیل داشتن ترکیب متوازنی از اسید های چرب اشباح، تک غیر اشباح و چند غیر اشباح از مزایای کاربردی خاصی برخوردار است. وجود مقادیر قابل توجهی اسید اولئیک (تک غیر اشباح ) در روغن کلزا سبب شده است این روغن مقاومت خوبی در فرآیندهای حرارتی از جمله سرخ کردن عمقی از خود نشان دهد. امروزه در دنیا انواعی از روغن‌های مقاوم (نظیر روغن های سرخ کردنی) با پایه روغن کلزا فرموله و تولید می‌شود.

به عبارت دیگر این روغن در عین داشتن ارزش‌های تغذیه‌ای بالا به واسطه وجود اسیدهای چرب چند غیر اشباح، از مقاومت اکسیداتیو بالایی در طی فرآیند طبخ و تهیه انواع غذاها در مقیاس خانگی، صنعتی و صنفی نیز برخودار است.

 

ترکیب اسیدهای

چرب

روغن

کلزا

روغن

سویا

روغن

پنبه دانه

روغن

آفتابگردان

روغن

زیتون

چربی کره

(روغن حیوانی)

پالمیتیک

1/4

6/10

6/21

7

9

9/26

استئاریک

8/1

4

6/2

5/4

7/2

1/12

اولئیک

5/61

7/23

6/18

7/18

3/80

5/28

لینولئیک

21

54

4/54

5/67

3/6

2/3

لینولنیک

2/8

8/6

7/0

8/0

7/0

4/0

مجموع اسید های چرب اشباح

7

4/15

6/25

8/12

1/12

65

مجموع اسید های چرب غیر اشباح

93

6/84

4/74

2/87

9/87

35

 

 

 

 

 

 

 

 

ابتداي صفحه - دسترسي به مقالات ديگر

 

صفحه اصلي محصولات گالري تصاوير مقالات تماس با ما

Soybean Golestan Co. (2009)